GündemBabalığın yere batsın! Ceylin ağzında emzikle öldü

Babalığın yere batsın! Ceylin ağzında emzikle öldü

28.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

İzmir, Bornova’da eşiyle boşanma aşamasında olan Vesim Şimşek, 4 çocuğunu silahla vurup intihara kalkıştı. Çocuklardan 3’ü hayatını kaybetti, 1’i yaralandı. İki yaşındaki Ceylin ağzındaki emzikle hayatını kaybetti.

İzmir’in Bornova ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Baba Vesim Şimşek (45), tabancayla çocukları Ceylin (2), Cemre (4) ve Nira Şimşek’i (14) katledip diğer kızı Hiranur (11)’u da ağır yaralayıp intihara kalkıştı. Katliam, dün sabah saatlerinde Merkez 4541/1 Sokak’ta meydana geldi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi olduğu öğrenilen Vesim Şimşek, eşi Naciye Şimşek’in 3 ay önce kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Psikolojik sorunları da olduğu öğrenilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur, Cemre, Ceylin ve Nira Şimşek’i “Sizi annenize götüreceğim” diyerek kendine ait zeytinliğe getirdi.

Babalığın yere batsın Ceylin ağzında emzikle öldü

KAÇARKEN VURDU

Baba, burada henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla çocuklarına art arda ateş etti. Çocuklardan Hiranur’u yaralı halde aşağı doğru kaçmaya çalışırken babasının arkasından açtığı ateşle tekrar vuruldu. Olayın ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı.

Haberin Devamı

Babalığın yere batsın Ceylin ağzında emzikle öldü

2 KİLOMETRE TAŞIDILAR

Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, 2 yaşındaki Ceylin’in ağzında emzikle ölü bulunduğu öğrenildi. Ağır yaralanan Vesim ve H.Ş. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Şimşek ailesinin yakınları ve vatandaşlar, cansız bedenleri yaklaşık 2 kilometre boyunca engebeli olduğu için olay yerine giremeyen cenaze aracına elleriyle taşıdı. Cenazeler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Babalığın yere batsın Ceylin ağzında emzikle öldü

EŞİNE 'BÜYÜK OLAY DUYACAKSIN' DEMİŞ

Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş, “Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, ‘Sen büyük bir olayı duyacaksın’ demiş” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Vesim Şimşek’in akrabası Mustafa Karadaş (56), AA muhabirine yaptığı açıklamada zanlının psikolojik sorunları olduğunu ifade ederken Şimşek’in evi terk ettiği belirtilen eşi ile son konuşmasını da şu sözlerle anlattı: “Gel bak ben seni seviyorum, ayrılmayalım, çocuklarımız var. Daha küçük 2 yaşında, emzik emiyor’ demiş. O da demiş ki ‘Ben gelemem.”