GündemBursa'da korku dolu anlar! Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla kovaladı

Bursa'da korku dolu anlar! Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla kovaladı

08.03.2025 - 19:50 | Son Güncellenme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mustafa U. (52), barışmak istediği boşanma aşamasındaki eşi Nurcan U.’yu (52) pazarda tabancayla kovaladı. Mustafa U., gözaltına alındı.

Bursada korku dolu anlar Boşanma aşamasındaki eşini tabancayla kovaladı

Olay, saat 17.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi üzerinde kurulan Cumartesi Pazarında meydana geldi. Nurcan U., alışveriş yapmak için pazara gitti. İddiaya göre, o sırada pazardan geçen Mustafa U., denk geldiği boşanma aşamasındaki Nurcan U. ile barışmak için konuşmaya başladı. İkili arasında tartışma yaşanırken, kadın, kocasının çantasındaki tabancayı fark etti. Kadın kaçarak pazarcı esnafından yardım isterken, Mustafa U. da peşinden koştu. Kadın, bir tezgahın altına saklanarak ekiplerin gelmesini bekledi. Kısa sürede olay yerine polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Mustafa U. ekipler tarafından gözaltına alınırken, tabancanın boş olduğu öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde

Cadde | 16.04.2025 - 09:36

ABD'li ünlü oyuncu Gene Hackman ile eşi Betsy Arakawa'nın bir hafta arayla öldükleri ortaya çıkmasının ardından geriye kalan lüks evlerini farelerin bastığı ortaya çıktı.

Yazarlar