Gündem‘Buradan dev adam ve kadınlar çıkacak’

‘Buradan dev adam ve kadınlar çıkacak’

22.10.2010 - 01:44 | Son Güncellenme:

Aydın Doğan Vakfı tarafından Kelkit Yaşar - İrfan Doğan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesinde yaptırılan Aydın Doğan Vakfı Spor Salonu, dün törenle hizmete açıldı.

‘Buradan dev adam ve kadınlar çıkacak’

Açılışa katılan basketbolun efsane isimleri Efe Aydan ve Necati Güler, Kelkitli genç sporcularla yakından ilgilendi. Törene, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Belediye Başkan Vekili Recep Gök, Kelkit Kaymakamı Niyazi Erten, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, Aydın Doğan Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Gündüz Alpman katıldı.
Fetvacı açılışta şöyle dedi:
“Aydın Doğan Vakfı, sanata, kültüre, eğitime destek verme amacıyla yıllardır çalışıyor. Fakat eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Amaca yönelik giderlerimizin yüzde 80’den fazlasını eğitim için harcıyoruz. Sayın Aydın Doğan’ın buraya özel kıymet verdiğini, bu yöredeki çocuklar için kalbinin farklı attığını biliyorsunuz. Buradan 12 dev adamlar ve dev kadınlar çıkacak. Bu salonu eskitmenizi, bizden yeni malzemeler istemenizi, karşılığında da bize şampiyonluklar getirmenizi bekliyorum.”