GündemBu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı (29-30 Mayıs 2021), saatleri neler? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı (29-30 Mayıs 2021), saatleri neler? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

27.05.2021 - 16:24 | Son Güncellenme:

Sokağa çıkma yasağı hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 şekilde uygulanıyor. Kademeli normalleşme döneminde devam eden sokağa çıkma yasağı uygulamasının detayları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı cuma günü başlıyor hafta içi ise belirli saatler gerçekleştiriliyor. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta kaçta başlıyor?

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı (29-30 Mayıs 2021), saatleri neler Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor ve bitiyor

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? sorusunun cevabı bireyler tarafından araştırılıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok alanda önemli tedbirler alınıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağı hafta içi belirlenen saatler arasında yapılıyor. Peki sokağa çıkma yasağı saatleri neler*

Haberin Devamı

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı cuma günü saat 21.00'de başlıyor, cumartesi- pazar günü boyunca devam ediyor ve pazartesi günü saat 05.00'te sona eriyor.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ NELER?

Sokağa çıkma yasağı hafta içi belirli saatler arasında gerçekleştiriliyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 21.00 ile 05.00 saatleri arasında uyuglanıyor.