GündemBitlis'te, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı

Bitlis'te, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı

24.01.2024 - 11:38 | Son Güncellenme:

Bitlis’te dün başlayan ve aralıkla etkili olan kar yağışı nedeniyle 266 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bitliste, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı

Kentte, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışla merkezdeki kar kalınlığı 1 metreye, yüksek kesimlerde ise 1,5 metreye ulaştı. Kar nedeniyle 266 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, yolların tekrar açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haberin Devamı

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürü Ümit Kurtkan, yağışla birlikte köy yollarının yeniden ulaşıma kapandığını, İl Özel İdaresi'ne ait 10 ayrı şantiyedeki 80 personel ve 60 iş makinesiyle karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Bitliste, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı

Tek katlı evlerin, park halindeki araçların kara gömüldüğü Bitlis'te kar yağışı sürüyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının hafta sonu kadar aralıklarla etkili olacağını, geceleri yaşanan soğuk nedeniyle de buzlanma ve don uyarısında bulundu.

KEŞFETYENİ
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti

Cadde | 15.04.2025 - 07:07

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Pembe' karakterini canlandıran oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun, Instagram'da kendisi için açılan bir hayran sayfasında beğendiği paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Yazarlar