GündemBisikletli Alim’in ölümüne neden olmuştu! Panellerin arasında yakalandı

Bisikletli Alim’in ölümüne neden olmuştu! Panellerin arasında yakalandı

06.08.2024 - 19:53 | Son Güncellenme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü, bisikletli Alim Dede Önem'e (18) çarpıp ölümüne neden olan sürücü Batuhan B. (23), olaydan 52 gün sonra yakalandı. Batuhan B. düzenlenen operasyonda bir apartmanın çatı kısmında güneş enerjisi panellerinin altında saklandığı sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Bisikletli Alim’in ölümüne neden olmuştu Panellerin arasında yakalandı

Erdemli ilçesinde yaşayan Alim Dede Önem'e, Kurban Bayramı'nın ilk günü, 16 Haziran'da D-400 kara yolunda bisikletiyle seyir halindeyken arkasından gelen Batuhan B. idaresindeki otomobil çarptı. İhbarla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Önem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından sürücü Batuhan B., kaçtı. Erdemli Sulh Ceza Hakimliği tarafından Batuhan B. hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda jandarma ekipleri Batuhan.B.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin belirlediği 4 adrese düzenlenen operasyonda Batuhan B. bulunamadı. Araştırmayı derinleştiren jandarma ekipleri Yenişehir ilçesindeki bir adreste daha arama yaptı.

Haberin Devamı

Bisikletli Alim’in ölümüne neden olmuştu Panellerin arasında yakalandı

PANELLERİN ARASINDA YAKALANDI

Operasyon sonucunda 52 gündür firari olan ve trafik kazası sonucu Alim Dede Önem’in ölümüne neden olan Batuhan B., apartmanın çatı kısmında güneş enerjisi panellerinin altında saklandığı sırada yakalanarak gözaltına alındı. Batuhan B.’nin saklandığı dairede yapılan aramada ele geçirilen 2 adet ruhsatsız tabancaya da el kondu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Batuhan B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bisikletli Alim’in ölümüne neden olmuştu Panellerin arasında yakalandı