GündemBir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.11.2018 - 09:23 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Demir, Züleyha'yı ölümle baş başa bıraktı ve ortalık karıştı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir'e bir kez daha yeniliyor. Züleyha'ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!

Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz'ın, Demir'i vuracağından korkuyor.Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz'la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz'ın, bir tarafı Züleyha'yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?

Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜM FRAGMAN