GündemBingöl'de akılalmaz olay! Oturma bankını ateşe verip, yangını izlediler

Bingöl'de akılalmaz olay! Oturma bankını ateşe verip, yangını izlediler

13.06.2024 - 18:41 | Son Güncellenme:

Bingöl’de 3 şüpheli, belediyeye ait sosyal yaşam alanındaki oturma bankını ateşe verdi. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, Bingöl Belediyesi şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay, 29 Mayıs gecesi Kültür Kavşağı’ndaki Tepebaşı Sosyal Yaşam Alanı’nda meydana geldi. Kimlikleri belirlenemeyen 3 şüpheli, belediyeye ait yaşam alanındaki bir bankı ateşe verdi. Bir süre yanan bankın yanında duran şüpheliler, daha sonra bölgeden ayrıldı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Bingöl Belediyesi, şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

KEŞFETYENİ
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde

Cadde | 16.04.2025 - 09:36

ABD'li ünlü oyuncu Gene Hackman ile eşi Betsy Arakawa'nın bir hafta arayla öldükleri ortaya çıkmasının ardından geriye kalan lüks evlerini farelerin bastığı ortaya çıktı.

Yazarlar