GündemBıçaklanan oğuldan anneye acı telefon

Bıçaklanan oğuldan anneye acı telefon

05.09.2008 - 12:21 | Son Güncellenme:

Bıçakla ağır yaralandıktan sonra gasp edilen büfeci genci annesine açtığı telefon kurtardı.

Bıçaklanan oğuldan anneye acı telefon

KONYA’da büfe işleten 28 yaşındaki Mustafa Keser, gece işyerine gasp amaçlı gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce göğsünden bıçaklandı. Ağır yaralanan Keser, cep telefonu ile yakında oturan annesi 52 yaşındaki Havva Keser’i arayarak, “Anne ben bıçaklandım, ölüyorum” dedi.

Haberin Devamı

Olay saat 01.00 sıralarında Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ankara Caddesi’nde bulunan Çağrı Büfe’de meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Keser, babası İsmail Keser’e ait büfede çalıştığı sırada iddiaya göre, gasp amaçlı gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından göğsünden bıçaklandı. Keser, cep telefonu ile annesi Havva Keser’i arayarak “Anne ben bıçaklandım, ölüyorum” dedi. Evlerinin yakınındaki büfeye gelen anne Havva Keser, 112 Acil Servis ekibine haber verdi. Keser, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne getirildi.

ANNEDEN DUA

Ambulansın ön koltuğunda hastaneye gelen 3 çocuk annesi Havva Keser’in, oğlu için dua ettiği görüldü. Ameliyata alınan Mustafa Keser’in polise verdiği ilk ifadesinde, büfeye gelen bir kişinin kendisinden zorla para istediğini ve yanında başka kişilerin olup olmadığını fark etmediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Hastanede bekleyen anne Havva Keser, “Allahım oğlumu bana bağışla. Birini aldın. Bunu alma” diye dua etti.

BİR KIZI İNTİHAR ETTİ

Havva Keser’in 20 yaşındaki kızı Seda’nın 3 ay önce bunalıma girerek 9’uncu katta bulunan evlerinin penceresinden atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

Öte yandan büfede inceleme yapan polis, kasadan bir miktar para ve kontörün alındığı tesbit etti. Bıçaklamanın gasp amaçlı yapıldığı üzerinde duran polis, olay ile ilgili çalışma başlattı.