GündemBakan Göktaş, New York’ta Ulusal Beyanı açıklayacak

Bakan Göktaş, New York’ta Ulusal Beyanı açıklayacak

10.03.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; 10-14 Mart tarihleri arasında Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kadının Statüsü Komisyonu’nun (KSK) 69’uncu oturumuna katılmak üzere New York’a gidecek.

Bakan Göktaş, New York’ta Ulusal Beyanı açıklayacak

Oturumun ana gündemi kadın hakları konusunda dönüm noktası olarak kabul edilen Pekin Deklarasyonu ve Eylem Platformu’nun uygulanması, Genel Kurul’un 23. Özel Oturumu’nun sonuçlarının değerlendirilmesi olacak. Göktaş, 10 Mart’ta komisyonun açılış oturumunda konuşacak. Ayrıca paneller, yuvarlak masa toplantıları ve yan etkinliklerin yapılacağı programlara katılacak. Göktaş, Türkiye’nin kadın, çocuk ve ailenin güçlendirilmesine yönelik “Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye” vizyonu doğrultusunda değişen koşullara uyum sağlayacak politikalarını güncelleyerek kadınların ekonomiye katılımını ve Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasına verdikleri desteği artırmayı hedefleyen Ulusal Beyanı’nı da açıklayacak.

KEŞFETYENİ
Elon Musk ve İzzet Yıldızhan'ı buluşturan liste! Ortak noktaları aile
Elon Musk ve İzzet Yıldızhan'ı buluşturan liste! Ortak noktaları aile

Cadde | 08.03.2025 - 13:06

Ünlülerin kalabalık aile hayatları merak konusu olmaya devam ediyor. Kimi tek çocukla yetinirken kimileri geniş aileleriyle gündeme geliyor.

Yazarlar