GündemAşk ve İhtiras dizisi neden yayından kaldırıldı?

Aşk ve İhtiras dizisi neden yayından kaldırıldı?

03.11.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Show TV’nin geçtiğimiz hafta başlayan yabancı dizisi Aşk ve İhtiras’tan kötü haber geldi. Güney Amerika’da izlenme rekorları kıran Aşk ve İhtiras dizisi yayınlandan kaldırıldı. Peki Aşk ve İhtiras dizisi neden yayından kaldırıldı? Ayrıntılar haberimizde...

Aşk ve İhtiras dizisi neden yayından kaldırıldı

Reytinglerin son kurbanı Aşk ve İhtiras oldu! Yapılan açıklamaya göre reytinglerindeki düşüş nedeniyle Aşk ve İhtiras dizisi yayından kaldırıldı. Yapımcılığını Diego Estevanez’in üstlendiği Aşk ve İhtiras, dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Sebastián Estevanez, Juan Darthés, Carina Zampini, Laura Novoa, Calu Rivero and Segundo Cernadas rol alıyordu. Yolları kesişen iki farklı dünyanın hikayesini anlatan Aşk ve İhtiras dizisi ekranlara veda etti.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün 16.30’da ekrana gelen, ancak yayın saati geçtiğimiz günlerde 09.00’a, ardından da 07.30’a alınan yapım, aldığı reytingler ile ilk 100’e giremeyerek hayal kırıklığı yaratmış ve beklentileri karşılamaktan uzak kalmıştı. Ülkesi Güney Amerika’da izlenme rekorları kıran pembe dizi, bu nedenle 10. bölümüyle yayından kaldırıldı.