GündemAşk Laftan Anlamaz 7. yeni bölüm öncesi şok fragman! - izle

Aşk Laftan Anlamaz 7. yeni bölüm öncesi şok fragman! - izle

05.08.2016 - 22:41 | Son Güncellenme:

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Aşk Laftan Anlamaz'da yeni bölüm merakı başladı. Heyecanlandıran Aşk Laftan Anlamaz 7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İşte Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü hakkında detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz 7. yeni bölüm öncesi şok fragman - izle

Show TV' nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümüyle ekrana kitlemişti. Romantik dakikaların yaşandığı son bölümün ardından dizinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son yayınlanan bölümde Murat, Kerem ve Doruk, Cenk’in şikayeti üzerine geceyi karakolda geçirmek zorunda kaldılar. Yaşanan bu kötü olay, Hayat ve Murat arasındaki buzların daha da erimesini sağladı. Peki yeni bölüm fragmanda neler olacak? İşte detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yapımcılığını Bi yapım'ın üstlendiği başrolllerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm ile Çarşamba günü saat 20:00'da Show Tv' de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Murat, Kerem ve Doruk, Cenk’in şikayeti üzerine geceyi karakolda geçirmek zorunda kalırlar. Yaşanan bu kötü olay, Hayat ve Murat arasındaki buzların daha da erimesini sağlar. Ayrıca Cenk’i köşeye sıkıştırıp, resimleri neden basına verdiğini de öğrenirler. Gerçekler ortaya çıktığında Murat, Didem’in anlaşmasını fesheder.
İpek’in babası sürpriz bir şekilde kızını ziyarete gelir. İpek her ne kadar heyecanlansa da babası sadece para istemek için gelmiştir. İpek parası olmadığını söylediğinde ise arabasını satmasını ister. Bunu öğrenen Hayat, arkadaşının durumuna dayanamaz ve sorunu halleder.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI

Hande Erçel - Hayat
Burak Deniz - Murat Sarsılmaz
Özcan Tekdemir - Aslı
Demet Gül - Tuval
Merve Çağıran -İpek
Oğuz Karbi - Doruk
Tuğçe Karabacak - Didem