GündemAşiret düğününde gelin altınları taşıyamadı! Dudak uçuklatan takı töreni

Aşiret düğününde gelin altınları taşıyamadı! Dudak uçuklatan takı töreni

22.08.2024 - 17:17 | Son Güncellenme:

Hakkarili iş insanı İsmet Ölmez'in yeğeninin 2 gün süren düğününde çifte milyonlarca lira para ve kilolarca altın takıldı. Düğüne yurt içi ve dışından çok sayıda davetli katıldı, takılıları ise 15 kişi saydı.

Hakkarili iş insanı İsmet Ölmez'in yeğeni iş insanı Metin Ölmez ile Diş Hekimi Sümeyye Ölmez, Van'da yapılan düğünle evlendi. Çiftin 2 gün süren düğününe yurt içinden ve dışından kanaat önderleri, aşiret liderleri, iş insanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Haberin Devamı

5 MİLYON LİRA PARA VE 4 KİLO ALTIN

2 gün yemek ikramının yapıldığı düğünde çifte 5 milyon lira para ve 4 kilo altın takıldı. Takılan paralar ise 15 kişi tarafından sayıldı. Davetliler geç saatlere kadar şarkılar eşliğinde halay çekerek eğlendi.

İş insanı İsmet Ölmez, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, "Bugün gençlerimiz dünya evine girdi. Yurt içinden, yurt dışından gelen aşiret liderleri, kanaat önderleri iş insanları katılan tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. Allah'a şükür kazasız belasız bitti"

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

Ölmez, "Düğünümüzde 2 gün boyunca 5 bin kişi katıldı. Ben düğünümüze katılan herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada, tüm gençlere mutluluklar diliyorum" dedi.

Aşiret düğününde gelin altınları taşıyamadı Dudak uçuklatan takı töreni

GELİNE 3 KİLO ALTIN, DAMADA 12 MİLYON TL TAKI TAKILDI

Haberin Devamı

Burukiler aşiretine mensup Bayram Bayramoğlu’nun oğlu, iş adamı Gökhan Bayramoğlu’nun kardeşi Özgür Bayramoğlu, iş adamı Abidin Anteroğlu’nun kızı Elif Anteroğlu ile dünya evine girdi.

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 7 bin kişinin katılım sağladığı düğün töreni, son dönemlerin en yoğun katılımlı düğünü olurken, gelin ve damada takılan takılar ise dudak uçuklattı. 100’e yakın küçükbaş hayvanın kesildiği düğün törenine aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Aşiret düğününde gelin altınları taşıyamadı Dudak uçuklatan takı töreni

15 KİŞİ PARALARI SAYDI

4 saat süren takı sonunda damada 12 milyon TL nakit, geline ise 3 kilo altın takılırken, masaya konulan paraları ise 15 kişi saydı. Düğün töreni sonunda açıklamada bulunan toy büyüğü Yasin Ertaş ve Yunus Demirel, düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür ettiler. Düğüne gösterilen rağbetin birlik ve beraberlik açısından önemli olduğuna değinen Ertaş ve Demirel, gelin ve damada bir ömür mutluluklar dilediler.

Yazarlar