Gündem Aquaparkta elektrik faciası! İşletme ortağı öldü, 9 yaşındaki kız ağır yaralı

Aquaparkta elektrik faciası! İşletme ortağı öldü, 9 yaşındaki kız ağır yaralı

27.06.2024 - 14:23 | Son Güncellenme:

Ordu'nun Perşembe ilçesinde faaliyet gösteren bir aquaparkta biri çocuk 2 kişi elektrik akımına kapıldı. Mustafa Kemal Günay (48) hayatını kaybederken, 9 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Efirli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, burada faaliyet gösteren Ordu Aquapark Walter World isimli işletmeye yüzmek için gelen 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu havuz içerisinde elektrik akımına kapıldı.

Haberin Devamı

Çocuğun akıma kapıldığını fark eden işletmenin ortağı Mustafa Kemal Günay çocuğu kurtarmak isterken elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi, çevredekilerin de yardımıyla havuzdaki kişiler çıkartıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Mustafa Kemal Günay Ordu Devlet Hastanesi'ne, Elif Naz Derdiyokoğlu ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Günay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, 9 yaşındaki kız çocuğu ise hastanedeki işlemlerinin ardından Samsun'daki özek bir hastaneye sevk edildi.

Aquaparkta elektrik faciası İşletme ortağı öldü, 9 yaşındaki kız ağır yaralı

Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yazarlar