GündemAnkara'da feci kaza! Otomobil skutere çarptı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ankara'da feci kaza! Otomobil skutere çarptı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

16.09.2024 - 11:44 | Son Güncellenme:

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde otomobilin çarptığı skuterdeki Mutluhan A. hayatını kaybetti, arkasındaki Zafer S. yaralandı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Ankarada feci kaza Otomobil skutere çarptı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza, saat 07.00 sıralarında Hipodrom Caddesi, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü önünde meydana geldi. Yenimahalle ilçe merkezi yönünde giden 06 BGE 829 plakalı otomobil, aynı yönde giden elektrikli skutera arkadan çarptı.

Haberin Devamı

Skuterda bulunan Mutluhan A. ve Zafer S., çarpmanın etkisiyle savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İşe gittiği öğrenilen Mutluhan A.'nın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Zafer S. ise yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Zafer S.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ankarada feci kaza Otomobil skutere çarptı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Otomobil sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

SU BİRİKİNTİSİNE GİRMEMEK İÇİN MANEVRA YAPMIŞ

Oto yedek parça satışı yapılan iş yerinde çalışan ve skuterle işe giderken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Mutluhan Asiler'in (24) cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerini takip eden Asiler'in dayısı Mustafa Demir, yeğeninin su birikintisine girmemek için sola manevra yapınca arkadan gelen otomobilin altında kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Ankarada feci kaza Otomobil skutere çarptı; 1 ölü, 1 ağır yaralı

Demir, "Akşam yağmur yağmış. Su birikintisinin olduğunu söyledi polis. Su birikintisine girmemek için sol yaptığını söylüyor polis. Arkadan gelen araba hızla vurmuş. Ben polisten aldığım ifadeye göre düşer düşmez vefat etmiş. Arkadaşı da yaralı. Biz davacı olacağımızı söyledik. Türkiye şartlarında scuterler çok tehlikeli. Yolları yok, park yerleri yok, hız sınırları yok, denetim yok. Kime bağlı, kim para kazanıyor, tamamen maddiyata dönük bir yatırım aracı. Buna el atılmalı. Yoksa bu şekilde birçok kaza olur; çünkü gençler tamamıyla hissiyatlarıyla hareket ettikleri için her şeye biniyorlar, her şeyi yapıyorlar. Gençlerin önüne geçemeyeceğine göre o zaman kuralı koyacaksın, kurala uyduracaksın, öbür türlü çok ölenler olur. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.