Gündem Ankara'da bir kişi eşini ve yanındaki erkeği öldürüp intihar etti

Ankara'da bir kişi eşini ve yanındaki erkeği öldürüp intihar etti

03.06.2024 - 17:32 | Son Güncellenme:

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir kişi eşini ve yanındaki adamı öldürdükten sonra intihar etti. İşte detaylar...

Ankarada bir kişi eşini ve yanındaki erkeği öldürüp intihar etti

Ankara'nın Sincan ilçesinde Hasan Şimşek, eşi Esma Şimşek ve evde bulunan A.H.'yi bıçakla öldürdükten sonra kendini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

Olay, saat 15.00 sıralarında Sincan ilçesi Malazgirt Mahallesi'nde Şimşek çiftinin evinde meydana geldi. Hasan Şimşek, iddiaya göre eve geldiğinde eşi Esma Şimşek ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen A.H.'yi birlikte yakaladı. Hasan Şimşek, mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve A.H.’ye saldırdı. Yaşanan arbede sırasında Esma Şimşek ve A.H. aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, Hasan Şimşek ise kendisini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları 112 Acil Çarı Merkezine haber verdi. İhbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Hasan Şimşek, Esma Şimşek ve A.H.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

Ankarada bir kişi eşini ve yanındaki erkeği öldürüp intihar etti

Olayı öğrenen Şimşek çiftinin yakınları geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdi. Cenazeler, otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankarada bir kişi eşini ve yanındaki erkeği öldürüp intihar etti

ÖLDÜRÜLEN KİŞİ KOMŞUSU ÇIKTI

Ankara'nın Sincan ilçesinde Hasan Şimşek’in eşi ile birlikte öldürdüğü Alihan H.’nin aynı apartmanda oturan komşuları olduğu öğrenildi. Bu arada Şimşek çiftinin 2 çocuğu olduğu ve yakınlarının çocuğu yanlarına aldıkları öğrenildi.