Gündem40’a yakın bıçak darbesi! Otobüste vahşet

40’a yakın bıçak darbesi! Otobüste vahşet

11.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde Volkan Aydın (39), yeğeninin eşi Enes Yiğit Toraman’ı (29) takip ederek bindiği otobüste Toraman’ı bıçaklayarak öldürdü.

40’a yakın bıçak darbesi Otobüste vahşet

Karamürsel’de önceki akşam Enes Yiğit Toraman, otogardan evine gitmek için özel halk otobüsüne bindi. Otobüs, 4 Temmuz durağına geldiğinde, 21.00 sıralarında Toraman, otobüse binen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şüpheli, Toraman’ı defalarca bıçaklayıp kaçarken, ağır yaralanan Toraman, hastanede hayatını kaybetti. Toraman’ın vücudunda yaklaşık 40 bıçak darbesi olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Husumet iddiası

Polis zanlının, Toraman’ın eşinin dayısı Volkan Aydın (39) olduğunu tespit eti. Şüpheli Gölcük’te yakalandı. Aydın’ın yeğeninin, Toraman ile kaçarak evlendiği, bu olaydan sonra aileler arasında başlayan husumetin, barış ile neticelendiği ancak Aydın’ın hâlâ Toraman’a kin beslediği iddia edildi. Olaydan bir gün önce Aydın ile Toraman’ın telefonda tartıştığı da belirlendi. Toraman’ı takip ederek aynı otobüse bindiği tespit edilen Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.