Gündem4 kişilik aileye acı veda! Aile yakını fenalık geçirip bayıldı

4 kişilik aileye acı veda! Aile yakını fenalık geçirip bayıldı

22.07.2024 - 13:46 | Son Güncellenme:

Adana’da, pikniğe giderken Seyhan Baraj Gölü'ne düşen otomobilde hayatını kaybeden Veysel Aydoğmuş (37) ile eşi Emine (35) ve çocukları Mete (13) ve Batuhan Aydoğmuş (16), toprağa verildi.

4 kişilik aileye acı veda Aile yakını fenalık geçirip bayıldı

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında, Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Emine, oğulları Mete ve Batuhan ile pikniğe giden Veysel Aydoğmuş, yönetimindeki 01 JG 944 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetti. Otomobil, beton dubalar ve demir korkulukları aşarak Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düştü.

Haberin Devamı

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve su altı ekibi sevk edildi. Gölde çalışma başlatan su altı polisi, önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaştı. Vinçle otomobilin sudan çıkarılmasıyla Veysel, Emine ve Mete Aydoğmuş’un da cesetlerine ulaşıldı. Ailenin yakınları, haberi duyup geldikleri kaza yerinde gözyaşı döktü.

4 kişilik aileye acı veda Aile yakını fenalık geçirip bayıldı

Aydoğmuş ailesinin cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp Kozan ilçesi Kızıllar Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Cenazeye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ile çok sayıda kişi katıldı. Bu sırada bir aile yakını fenalık geçirip bayıldı. Mezarlık camisinde kılınan namazın ardından Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğmuş'un cenazeleri yan yana toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Haberin Devamı

4 kişilik aileye acı veda Aile yakını fenalık geçirip bayıldı

'BARİYERLER GÜÇLENDİRİLMELİ'

Adana'da dün pikniğe giderken kontrolden çıkıp Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne düşen otomobilde eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybeden Veysel Aydoğmuş'un yeğeni Kemal Aydoğmuş, konuştu. Aydoğmuş, haberi alır almaz kaza yerine gittiğini ve 4 büyük üzüntü duyduğunu anlattı. Köprüdeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını isteyen Aydoğmuş, "Orada sonradan fark ettiğimiz en büyük sıkıntımız, bariyerlerin atıl durumda olmasıydı. Alt kısımlarından oksitlenmiş somunlarla tutturulmuş, kaynakla güçlendirilmiş sonra boya atılmış. Biz bunların bir an önce sağlamlaştırılmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı, başkalarınınki yanmasın. Kurtarma kısmında da büyük zaman kaybettik. Su altı polisi suda çalışıyordu ama yukarıdaki çalışmalar yetersizdi. 3,5 saat sonra vinç geldi. Evet, oradan canlı çıkmaları bir mucizeydi ama ailemiz gitti, acımız çok büyük. Diyecek hiçbir şeyimiz yok" diye konuştu.

4 kişilik aileye acı veda Aile yakını fenalık geçirip bayıldı