28.09.2024 - 00:43 | Son Güncellenme:
Efendi ERKAYIRAN / DHA
Kaza, 15 Eylül gecesi Kadirli- Adana karayolu Aydınlar köyünde meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen Burak Torun'a, B.K. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Torun, ihbar üzere bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Torun, 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Kazanın ardından gözaltına alınan ve ifade verdikten sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan B.K., Torun'un hayatını kaybetmesinin ardından yeniden gözaltına alındı.
Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.