Gündem 2 aylık bebeğin katili annesi çıktı, cinayeti itiraf etti

2 aylık bebeğin katili annesi çıktı, cinayeti itiraf etti

08.10.2022 - 15:02 | Son Güncellenme:

Gaziantep'te bıçaklanarak öldürülen iki aylık bebeğin katil zanlısının annesi olduğu ortaya çıktı. Anne Nazlı Ş. cinayeti itiraf ederken sebebini de açıkladı.

Olay, dün öğle saatlerine doğru Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yeşilevler Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana gelmişti.

Haberin Devamı

İddiaya göre, baba işteyken evde bulunan anne Nazlı Ş. (27) ve 2 aylık bebeği Mustafa'dan haber alamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmuş, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, evde bulunan 2 aylık Mustafa bebeğin bıçaklanarak öldürüldüğünü, anne Nazlı Ş.'nin ise hafif yaralı olduğunu belirlemişti.

BEBEĞİNİ BAŞKALARININ ÖLDÜRMESİNDEN ÇEKİNDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

2 aylık bebeğin katili annesi çıktı, cinayeti itiraf etti

Yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan anne Nazlı Ş., tamamlanan tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyette sorguya alınan anne, sorgusunda bebeğini öldürdüğünü itiraf etti. Anne Nazlı Ş. emniyetteki ifadesinde çocukluğundan bu yana psikolojik sorunlar yaşadığını iddia ederek bebeğini başkalarının öldürmesinden çekindiği için öldürmüş olabileceğini ve olay anını tam olarak hatırlamadığını söyledi.

Haberin Devamı

KATİL ZANLISI ANNE ADLİ MERCİLERE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı anne, adli mercilere sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

TUTUKLANDI

Şekeroğlu, öğle saatlerinden sonra adli mercilere sevk edildi. Katil zanlısı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.