Gündem14 yaşındaki Berfin Siirt'te kaybolmuştu! 5 kilometre uzakta bulundu

14 yaşındaki Berfin Siirt'te kaybolmuştu! 5 kilometre uzakta bulundu

01.10.2024 - 19:49 | Son Güncellenme:

Siirt'te 14 yaşındaki Berfin Çelik evden çıktı ve bir daha haber alınamadı. Berfin'i arama çalışmaları başladı. Berfin 5 kilometre uzakta bulundu. İşte detaylar...

14 yaşındaki Berfin Siirtte kaybolmuştu 5 kilometre uzakta bulundu

Siirt’te, kaybolan küpesini bulmak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Berfin Çelik (14) için arama çalışması başlatıldı. Berfin 5 kilometre uzakta bulundu. 

Haberin Devamı

DRON İLE ARANIYOR

Olay, merkeze bağlı Tuzkuyu köyü Tepe Mezrası'nda meydana geldi. İddiaya göre, öğlen saatlerinde kaybolan küpesini bulmak için evden çıkan Berfin Çelik’ten haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, Berfin’i bulmak için köy çevresinde dron yardımıyla arama çalışması başlattı.

5 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Siirt’te, kaybolan küpesini bulmak için evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve arama çalışması başlatılan Berfin Çelik, çalışmaların 4'üncü saatinde mezraya yaklaşık 5 kilometre mesafede bulundu. Bitkin halde bulunan Berfin, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.