Gündem1 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı! Bahçelievler'deki peş peşe silahlı saldırılarla ilgili şok detay

1 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı! Bahçelievler'deki peş peşe silahlı saldırılarla ilgili şok detay

31.08.2024 - 16:39 | Son Güncellenme:

Bahçelievler Devlet Hastanesi acil servisindeki ve Mahmutbey Caddesi'ndeki iki silahlı saldırı ile ilgili şoke eden detay ortaya çıktı. Öte yandan 9 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde saat 02.30 sıralarında acil servis bölümünün önüne gelen şüpheliler, hastaneye doğru ateş açmıştı. Açılan ateşte o sırada dışarıda bulunan, bir hastane polisi, bir jandarma, hastane güvenlik görevlisi ve 2'si hasta yakını olmak üzere toplam 5 kişi yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Aynı gece Mahmutbey Caddesi'nde yürüyen 3 kişiye de silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 1 kişi olay yerinde ölürken, 1 kişi de yaralanmıştı.

İKİ SİLAHLI SALDIRI OLAYI BİRBİRİYLE BAĞLANTILI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmalarda, iki silahlı saldırı olayının da birbiriyle bağlantılı olduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ekiplerin, silahlı saldırı ile ilgili araştırmasının devam ettiği öğrenildi.

1 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı Bahçelievlerdeki peş peşe silahlı saldırılarla ilgili şok detay

1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SİLAHLI SALDIRI KAMERADA

Öte yandan Mahamutbey Caddesi'nde dün saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayda, 3 kişi kaldırımda yürüdükleri sırada arkalarında gelen motosikletli kasklı 2 kişi silahla ateş etmeye başladı. Kaldırımdaki kişiler olay yerinden kaçarken o sırada aynı noktada olan motosikletteki iki kişi kurşunların hedefi oldu.

Haberin Devamı

1 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı Bahçelievlerdeki peş peşe silahlı saldırılarla ilgili şok detay

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosikletteki iki kişiden birinin hayatını kaybettiğini belirlerken, 1 kişi de yaralı olarak ambulansla hastaneye götürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.