06.06.2016 - 14:18 | Son Güncellenme:
Kabakları ve kaşarları ayrı ayrı rendeleyin ve karıştırın.Dereotunu ince ince dilimleyin ve karışıma ilave edin. Tuz ve pul biberi ekleyip karıştırın. Yufkaları eşit iki parçaya ayırın. Her yufkanın ortasına harçtan 3-4 kaşık olacak kadar yerleştirin.Yufkayı üst üste gelecek şekilde kapatın.Orta ateşte iki yüzeyi de kızarıncaya kadar pişirin. Piştikten sonra tavadan alın ve üzerine tereyağı sürün.
1 küçük kalıp beyaz beynir1 közlenmiş biber1 sivri biber7-8 tane çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin 1 yemek kaşığı haşlanmış mısır
Peynirleri küp şeklinde doğrayın. Közlenmiş biberi ve sivri bibri de küçük küçük doğrayın. Peynir ile karıştırın.Zeytin ve haşlanmış mısırları da ekleyip karıştırın.