Mantı yapılışı:
Un, yumurta ve tuzu geniş bir kabın içerisine koyun ve yoğurun. Üzerine azar azar su ekleyerek ele yapışmayacak bir hamur kıvamı alana kadar yoğurma işlemine devam edin. Tezgahın üzerine bir miktar un dökerek hamurunuzu ince bir şekilde merdane yardımı ile açın. Hamurunuzu 2 parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Daha sonra kıyma, ince ince doğradığınız soğan, tuzu ve karabiberi karıştırın. Kestiğiniz şeritlerin içerisine kıymayı taşırmadan koyun. Hamur ile kıyma harcını sıkıca sararak bir bıçak yardımı ile kesin. Hamurlarınızı kaynar suyun içerisinde haşlayın. Servis tabağına aldığınız mantılarınızın üzerine yoğurt ve salçalı baharatlı yağı da dökerek servis edebilirsiniz.