03.10.2019 - 09:07 | Son Güncellenme:
milliyet.com.tr
Bir başka ziyaretçi tarafından kaydedilen kadının o görüntüleri sosyal medyada da tepki çekmişti.
Olay, New York'ta bulunan Bronx Hayvanat Bahçesi'nde 28 Eylül Cumartesi günü meydana gelen olayda, bir aslanla karşı karşıya duran kadın, hayvana el sallayıp dans ederek onun dikkatini çekmeye çalışmış, aslan ise bir süre kıpırdamadan kadını seyretmişti.
Bu hareketiyle herkesi şoke eden kadının 32 yaşındaki Myah Autry olduğu ortaya çıktı.
Kadın bu tehlikeli hareketini kendi instagram sayfasında da paylaşarak, "Nefes alan hiçbir şeyden korkum yok. Hayvanlar da aynı insanlar gibi sevgiyi hisseder" diye yazdı.
Videoda bir adamın kadını defalarca uyararak "Bunu yapmaman gerekiyor" dediği duyuluyor.
Myah Autry ise adama, "Üzgünüm ama ona daha yakın olmak istiyorum" diye cevap veriyor.
Myah Autry, ayrıca "Hayvanat bahçesindeki tüm yetişkinler korktu. Korkmayan tek kişiler ben ve çocuklardık" açıklamasında bulundu.
Polis, New York Post gazetesine yaptığı açıklamada, Myah Autry'ye ulaşmaya çalıştıklarını bildirdi.
Myah Autry'nin eski ev arkadaşı ise videoyu gördüğünde "İnsanlar neden böyle şeyler yapıyor anlamıyorum" dediğini anlattı.
Aslanların yaşadığı bölgeye giren kişinin eski ev arkadaşı olduğunu öğrenince ise çok şaşırdığını dile getirdi.