Ekonomi'Türkiye’de iş yapma olanağı sağlayabileceğiz'

'Türkiye’de iş yapma olanağı sağlayabileceğiz'

19.08.2024 - 12:36 | Son Güncellenme:

Dünyanın dört bir yanından farklı sektörlerdeki iş insanlarını bir araya getiren CEO Clubs Network, bu yıl 7’ncisini düzenleyeceği Burj CEO Uluslararası İş Zirvesi ve Ödül Töreni’ni ‘Kıtaları Birleştiriyor, Mükemmelliği Kutluyoruz’ sloganıyla, 22 – 26 Ekim tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek.

Türkiye’de iş yapma olanağı sağlayabileceğiz

CEO Club Networks Kurucusu ve CEO’su Dr. Tariq Nizami, yaptığı değerlendirmede, zirve ve ödül törenini Washington DC, Londra, Shenzhen, Mauritius, Yunanistan ve Dubai’nin ardından Manifesto’nun iş birliğiyle İstanbul’a taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Haberin Devamı

“TÜRKİYE’DE İŞ YAPMA OLANAĞI SAĞLAYABİLECEĞİZ”

Dr. Tariq Nizami, “Bu seneki zirve ve ödül törenini Dubai Kraliyet Ailesi Üyesi Ekselansları Şeyh Juma Bin Maktoum Juma Al Maktoum'un himayelerinde hayata geçiriyoruz. Zirveye ve törene Suudi Arabistan, Çin, Hindistan, ABD, İngiltere, Bahreyn, Umman, Katar, Pakistan, Malezya, Tayland, Hong Kong, Maldivler, Avustralya, Hollanda, Hırvatistan, Polonya, Tanzanya, Senegal, Gana ve diğer Afrika ülkelerinden binden fazla katılımcı bekliyoruz. Türkiye’nin Doğu ile Batı arasındaki yegâne ticaret, sosyo – kültürel ve jeopolitik köprü olması, küresel ticaret adına çok büyük bir avantaj. Bu avantajı ticari ilişkilere de yansıtmalıyız. Özellikle Körfez Ülkeleri’nden katılımı düşünürsek, zirve ve ödül töreninin Türkiye ile bölge arasındaki ilişkileri güçlendirmek adına çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Toplam 5 gün sürecek etkinliklerle Türkiye’deki şirketlere yurt dışında yatırım imkânları sunarken, karşılıklı olarak katılımcı ülkelere de Türkiye’de iş yapma olanağı sağlayabileceğiz. Böylesi büyük potansiyele sahip bir ülkenin önde gelen iş insanlarını, yabancı doğrudan yatırımcılarla bir araya getirerek yepyeni ufuklara vesile olacağımız için çok heyecanlıyız” dedi.