Ekonomi‘Fin’liler yatırıma geldi

‘Fin’liler yatırıma geldi

17.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Finlandiya merkezli global ambalaj şirketi Huhtamaki, Elif Holding’i satın almak için hisse devri anlaşması imzaladı. Elif Holding açıklamasına göre,söz konusu işlem, Rekabet Kurumu onayından sonra tamamlanacak.

‘Fin’liler yatırıma geldi

Türkiye’nin en büyük esnek ambalaj üreticileri arasında yer alan Elif, Türkiye ve Mısır’da iki üretim tesisine sahip. Şirket, 50’yi aşkın ülkede ve çoğunluğu uluslararası dev şirketlerin oluşturduğu 200’den fazla üretim tesisine esnek ambalaj çözümleri sunuyor. 36 ülkede 82 üretim merkezine sahip Huhtamaki ise 18 bin 200 çalışanı ile dünyanın önde gelen ambalaj şirketleri arasında yer alıyor. Huhtamaki’nin 2020 yılı cirosu 3.3 milyar euro olarak gerçekleşmişti.

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.