14.02.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:
EKONOMİ SERVİSİ
Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, mağaza açtıkları 50’inci ilin Hakkari olduğunu belirterek, şehre teknolojiyi getiren ilk şirket olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Hakkari’deki mağazanın Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yedinci mağazaları olduğunu da anımsatan Bayraktar, “Yeni mağazalarımızla Doğu illerimizdeki istihdamı giderek artırıyoruz.
Yeni mağazalar yolda
İçinde bulunduğumuz barış sürecini desteklemek ve Kuzey Irak’tan kaynaklanan ticari potansiyeli de değerlendirmek istiyoruz. Burada açtığımız 250 metrekarelik mağazamızda, en son teknoloji görüntüleme sistemleri, beyaz eşya, cep telefonu, bilgisayar gibi her türlü tüketici elektroniğini halkla buluşturuyoruz” dedi.
Bayraktar, Hakkari’nin 47’inci franchise mağazaları olduğunu toplamda ise 107 mağazaya ulaştıklarını aktararak, yakın zamanda Osmaniye ve Yozgat’ta açacakları mağazalarla Türkiye’ye yayılmaya devam edeceklerini kaydetti.
‘Şehir için örnek’
Franchise mağaza ortağı Burhan Çapik ise, Bimeks’le bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bu mağaza şehrimiz için büyük önem taşıyor. Farklı sektörlerden mağazaların da gelecek dönemde Hakkari’ye mağaza açabilmeleri için örnek olmayı umut ediyoruz” dedi.