EğitimTomruk Biçme Makinesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "tomruk Biçme Makinesi" Yanıtları

Tomruk Biçme Makinesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada "tomruk Biçme Makinesi" Yanıtları

20.07.2022 - 14:47 | Son Güncellenme:

Tomruk biçme makinesi bulmacada çıktığı zaman cevabı son derece basit olarak akıllara gelir. Buna göre yanıtın bir adet kelime olduğu bilinir. Bu yanıt ise katrak şeklinde olan kelimedir. Yani katrak ve tomruk biçme makinesi bulmaca içerisinde aynı anlama gelir. Ayrıca soru için 6 harfe sahip olan kutucuklar görülür. İşte, tüm detaylar.

Tomruk Biçme Makinesi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada tomruk Biçme Makinesi Yanıtları

Bulmaca çözerken sıkılma şansı yok denecek kadar azdır. Bunun nedeni ise bulmaca çözmenin çok keyif veren bir iş olarak görülmesidir. Ayrıca bulmacalar en çok kare veya çengel olarak karşımıza çıkarlar. 

Haberin Devamı

Tomruk Biçme Makinesi Bulmaca Cevabı Nedir? 

Bulmaca soruları genelde fazla değişmez ve aynı sorular sıklıkla tekrardan sorulur. Buda yanıtları önceden bilmenin avantaj sağladığını gösterir. Tabi herkesin bulmaca çözmeye merakı olduğunu söylemekte mümkündür. Buda yaygın bir şekilde bulmaca çözüldüğüne işaret olur. 

Harf Harf Bulmacada "Tomruk Biçme Makinesi" Yanıtları

6 Harfli

Katrak sözcüğünün akılda kalan yanı tomruk biçme makinesine cevap olmasıdır. Çünkü bu soruyu görenler katrak yanıtını kısa sürede hatırlarlar. Buda yanıtı yazarak bulmacaya zevkle devam etmeye yarar.