EğitimTelek Tüy Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Telek Tüy Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

20.07.2022 - 13:48 | Son Güncellenme:

Bulmaca insanların hem beyin egzersizi yapması hem de hoş vakit geçirmek, boş zamanları bir şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek için çözülen soru ve yanıt kalıplarıdır. Bulmacalar çengel bulmaca, kare bulmaca, sudoku, harf ve sayı bulmacalar gibi türleri mevcuttur. Bulmacalar içerisinde sorulan sorular genellikle sık kullanılmayan sözcük ve tanımlamalar olarak ifade edilmektedir. İşte, tüm detaylar.

Telek Tüy Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Telek tüy günlük konuşma dilinde çok bilinmeyen bir sözcüktür. Bulmacaların amacı farklı anlamları olan eş anlamlı sözcükleri bularak tamamlamaktır.

Haberin Devamı

 Telek Tüy Bulmaca Cevabı Nedir?

 Telek tüy 7 harfli bir sözcüktür. Bulmaca sorusu olarak sorulmakta ve yanıtı aranmaktadır. Telek tüy sözcüğünün bulmaca yanıtı inhisar olarak yazılabilmektedir. Telek tüy anlamı ise kuşların üzerinde bulunan ve diğer tüylerden farklı bir tüy cinsi olarak tanımlanmaktadır. Telek tüy bulmaca cevabı inhisar olarak bilinmekte inhisar anlam olarak tek el, başka eşi ve benzeri olmayan şeklinde ifade edilmektedir.

 Telek Tüy Harf Harf Bulmacada 

 çengel ve harf bulmacalarında telek tüy yanıtı 7 harfli ve inhisar olarak verilmektedir. Bulmaca sorusu İnhisar olarak da verilebilir veya tek el, eşi benzeri olmayan sözcük olarak sorulmaktadır.