SözlükTrip Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Trip Atmak Nedir?

Trip Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Trip Atmak Nedir?

21.05.2021 - 15:57 | Son Güncellenme:

Trip, gençlerin daha çok kullandığı kelimeler arasında yer alıyor. Trip sözcüğünü duyan diğer bireyler, anlamlarını bilmediğinden konuya hakim olamıyor. Trip, herkesin araştırdığı konular arasındadır. Trip sözcüğünün ne demek olduğu ve trip atmak sözünün neyi ifade ettiği araştırılan bilgiler arasındadır. Trip ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Trip atmak nedir? Trip kelimesiyle alakalı olarak sizlere tüm bilgileri detaylı olarak derledik.

Trip Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Trip Atmak Nedir

Trip sözcüğü günümüzde yaygınlaşan kelimelerden biridir. Trip, herhangi bir kişinin yakınındaki birine sinirlendiğini belli etmemek adına soğuk ve ters davrandığı durumdur.

Haberin Devamı

 Trip Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

 Trip sözcüğü kişilerin çok yaygın duyduğu sözcükler arasında yer alıyor. Trip kelimesinin TDK karşılığı kişilerce araştırılıyor. Trip, günümüzde gençlerin çok kullandığı bir kelime türüdür. Herhangi bir kişi, arkadaşına veya çevresindeki birine sinirlendiğinde ona karşı soğuk olur ve bu durum trip olarak adlandırılır.

 Trip Atmak Nedir?

 Trip atmak, insanların yaptığı davranış şekillerinden biridir. Genellikle kişiler etrafındaki herhangi bir kişiye sinirlendiğinde veya kırıldığında, ona trip atar. Trip atmak, soğuk davranış ve sinirlilik halini gösterir.