EğitimSerdengeçti Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Serdengeçti Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

21.07.2022 - 12:55 | Son Güncellenme:

Serdengeçti olarak bilinen kelime için bulmaca sorusu olduğunu söyleme şansı vardır. Bit bulamada serdengeçti sorusunu görürseniz eğer yazmanız gereken cevap sadece 'fedai' olarak bilinir. 6 harften oluşan bu kelimeyi duyan kişi sayısı oldukça çoktur. Hatta herkesin bu sözcüğü duyduğunu söylemek mümkündür. İşte, merak edilen tüm ayrıntıları sizler için derledik.

Serdengeçti Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Serdengeçti bulmacalarda az şekilde denk gelinen bir soru olarak bilinir. Tabi bu soruya zaman zaman denk gelmeniz mümkün olacaktır. Yanıtın tek olması ise karışıklık yaşamanın önüne kolayca geçer. 

Haberin Devamı

 Serdengeçti Bulmaca Cevabı Nedir? 

 Serdengeçti sorusu hiçte zor olmayan bir bulmaca sorusudur ve cevabı son derece kolay olarak bilinir. Buna göre baktığımız zaman cevabın fedai olduğu direkt görülebilir. 

 Harf Harf Bulmacada Serdengeçti Yanıtı 

 Serdengeçti yanıtı harf harf ilerleyerek çözülür ve buna göre bulmacanın çözümü yapılabilir. Buda bulmacanın doğru çözümü için güzel bir yöntemdir. 

 5 Harfli 

 Serdengeçti için yanıt 5 harfe sahiptir. Buda fedai sözcüğünden başka bir yanıt değildir. Bunu boşluk olan soruya yazarak doğru bir iş yapabilirsiniz.