EğitimOotd Ne Demek, Açılımı Nedir? Ootd Türkçesi Ne Demek?

Ootd Ne Demek, Açılımı Nedir? Ootd Türkçesi Ne Demek?

08.09.2022 - 15:44 | Son Güncellenme:

OOTD kısaltması, moda bloglarında çok fazla kullanılmaktadır. Outfit of the day açılımına sahip olan OOTD, günün kombini anlamına gelmektedir. Peki, OOTD ne demek? OOTD açılımı nedir? OOTD Türkçesi ne demek, sizler için merak edilen tüm ayrıntıları derledik.

Ootd Ne Demek, Açılımı Nedir Ootd Türkçesi Ne Demek

 OOTD, Instagram ve Snapchat gibi sosyal platformlarda etiket olarak insanların karşısına çıkmaktadır. Temelde bugün ne giyildiğini göstermek için kullanılan bir kısaltma olarak kabul edilmektedir. Tüm genç ve yetişkinler, OOTD kısaltmasını kullanmaktadır.

Haberin Devamı

 OOTD Ne Demek?

 Yetişkinler sosyal mecralarda giydiklerin kıyafetin fotoğrafını yüklerken OOTD kısaltmasını tercih etmektedir. OOTD kısaltılmasının günün kıyafeti anlamı bulunmaktadır. 

 OOTD Açılımı Nedir?

 OOTD açılımı outfit of the day olmaktadır. İngilizcede bir deyim olarak kabul edilen outfit of the day günün kombini anlamına gelmektedir. 

 OOTD Türkçesi Ne Demek?

 OOTD Türkçesi günün kombini veya günün kıyafeti olarak kabul görmektedir. Moda bloglarında giyilen kıyafetleri göstermek için çekilen fotoğraflara OOTD kısaltması etiket olarak kullanılmaktadır. Her ne kadar kelime İngilizce olsa da anlamından dolayı Türkçede yaygın bir kullanım alanına sahip olmaktadır.