EğitimLipliner Ne Demek? Lipliner Ne İşe Yarar?

Lipliner Ne Demek? Lipliner Ne İşe Yarar?

24.08.2022 - 17:01 | Son Güncellenme:

Dudak kalemi olarak bilinen lipliner, kadınların çok fazla kullandığı özel makyaj setleri içerisinde yer alır. Kozmetik bir ürün olması ile beraber özellikle ruj kullanırken önemli bir yere sahiptir. Lipliner hakkında merak edilenleri derledik.

Lipliner Ne Demek Lipliner Ne İşe Yarar

Genelde rujun dağılmaması için özel olarak kullanılan ürün lipliner olarak bilinir. Böylece rujun dağılıp bozulmaması ve kötü bir görünüm ortaya çıkarması amaçlı, lipliner rujun bir bütün olarak durmasını sağlar.

Lipliner Ne Demek?

Rujun dağılıp bulaşmasını önlemek amaçlı kullanılan makyaj ürünü lipliner olarak bilinir. Ruj kullanılmadan önce bu ürün değerlendirilir ve böylece dağılmayan daha güzel bir görünüm sağlayan ruj etkisi elde edilir.

Lipliner Ne İşe Yarar?

Kozmetik açıdan lipliner dudak rujunun dağılmasını önleyen en önemli ürünler içerisinde yer alır. Özellikle ruj kullanılmadan önce dudakların çevresine dikkatli bir şekilde sürülür. Daha sonra ruj kullanımı ile birlikte dağılmadan, bulaşması önlenmek suretiyle gün içerisinde rahatlıkla değerlendirilir. Son dönemlerde kozmetik açıdan kadınların en çok kullandığı makyaj ürün setleri içerisinde yer alır. Sırası ile önce lipliner kullanılır ve sonra ruj üzerine sürülür.