EğitimKoyun Postu Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Koyun Postu Yanıtları

Koyun Postu Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Koyun Postu Yanıtları

12.11.2021 - 14:14 | Son Güncellenme:

Koyun Postu sorusu, bulmacalarda çok fazla sorulmaktadır. Gazetelerde yayınlanan bulmacaları çözenler, koyun postu sorusunun cevabını merak etmektedir. Peki, koyun postu bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada koyun postu yanıtları nelerdir, sizler için detaylarıyla derledik.

Koyun Postu Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Koyun Postu Yanıtları

 Koyun postu bulmacalarda çok fazla çıktığından, cevabını merak edenlerin ve araştıranların sayısı her geçen gün artmaktadır. Çengel bulmacada çıkan koyun postu sorusu için kürk, kevel veya pösteki cevabı yazılabilmektedir. İstenilen cevabın hangisi olduğunu, bulmacadaki harf sayısına göre değişmektedir.

Haberin Devamı

 Koyun Postu Bulmaca Cevabı Nedir?

 Çengel bulmacada koyun postu için genelde kürk yanıtı yazılmaktadır. Zaman zaman istenilen cevap 5 harfli veya 7 harfli olması durumunda, kevel ve pösteki doğru cevap olmaktadır. 

 Harf Harf Bulmada Koyun Postu Yanıtları Nelerdir?

 4 harfli koyun postu sorusunda, kürk yazılması gerekmektedir. Bulmacada 5 harfli koyun postu cevabı istenmesi durumunda, kevel doğru yanıt olarak kabul edilmektedir. Diğerlerine oranla daha az istenilen 7 harfli cevapsa, pösteki olmaktadır. Çengel bulmacayı düzenli bir şekilde çözenler, soruların yanıtlarını öğrenmekte olup doğru cevapları yazmaktadır.