EğitimKarışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Karışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

16.02.2022 - 12:31 | Son Güncellenme:

Gazete köşelerinde veya internet ortamında çözdüğümüz bulmacalarda farklı pek çok soru bulunmaktadır. Bunlardan birisi de karışık renkli sorusudur. Bu soru kare ve çengel bulmacalarda çok sık sorulmaktadır. Bu nedenle cevapları araştırılmaktadır. Peki, karışık renkli bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada cevaplarını sizler için derledik.

Karışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Bulmacalar hem kültürel anlamda hem de kelime haznesi anlamında kişileri geliştiren aktivitelerden birisidir. Bu bulmacalarda karşımıza karışık renkli sorusu çok sık çıksa da cevabı pek çok kişi tarafından bilinmemektedir.

Haberin Devamı

 3 Harfli Karışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmacalarda karışık renkli sorusu çok sık sorulmaktadır. Bu sorunun birden fazla cevabı bulunmaktadır. Bunlardan birisi de 3 harflidir. Karışık renkli sorusunun karşısındaki boşluk 3 harfli ise buraya cevap olarak '' ala '' cevabı yazılabilir.

 5 Harfli Karışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir?

 Karışık renkli sorusunu cevaplarından birisi de 5 harflidir. Bu cevap '' cıfıl ve alaca '' olmaktadır. Bu nedenle karışık renkli sorusunun cevabı 5 harfli ise '' cıfıl veya alaca '' cevabı verilebilir.

 7 Harfli Karışık Renkli Bulmaca Cevabı Nedir?

 Karışık renkli sorusunun bulmacada cevabı 7 harfli olabilir. Bu sorunun 7 harfli cevabı '' cicikli '' olmaktadır.