EgeYerel filizler ‘Anadolu Aşı’nda harmanlandı

Yerel filizler ‘Anadolu Aşı’nda harmanlandı

15.05.2017 - 02:36 | Son Güncellenme:

İZMİR Seferihisar’da düzenlenen ‘Yerel Tohumu Yaşatıyoruz’ etkinliğine getirilen yerel tohum ve mahsülleri aynı tencerede buluştu ve Anadolu Aşı yemeği pişirildi.

Yerel filizler ‘Anadolu Aşı’nda  harmanlandı

İZMİR Seferihisar’da düzenlenen ‘Yerel Tohumu Yaşatıyoruz’ etkinliğine getirilen yerel tohum ve mahsülleri aynı tencerede buluştu ve Anadolu Aşı yemeği pişirildi.
Anadolu Aşı adı verilen yemekte, Anadolu’nun yerel tohumlarının mahsulleriyle yemek yapıldı. CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu etkinlik ile topraklarımıza sahip çıkılması gerektiğini hatırlatarak “Can Yücel Tohum Merkezi’nden sonra, KKTC’de Zeka Bey Tohum Merkezi kuruldu” dedi.