EgeYeni yılda 30 yeni lezzet

Yeni yılda 30 yeni lezzet

16.12.2017 - 02:46 | Son Güncellenme:

Kırçiçeği, menüsünü hiçbir katkı maddesi, koruyucu, tatlandırıcı veya renklendirici kullanılmadan günlük olarak hazırlanan 30 yeni lezzetle büyüttü.

Yeni yılda 30 yeni lezzet

Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, tüm menünün doğallığı ve tazeliğinden yüzde 100 emin oldukları malzemelerle hazırlandığını söyledi. Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiçeği, kahvaltıdan tatlılara, pideden salatalara, kebaptan çorbalara kadar geniş yelpazesi ve güler yüzlü hizmet anlayışına yeni yıl öncesi yeni lezzetler kattı. Kırçiçeği Özel Serpme Kahvaltı’yı tercih edenler için bu menüye Osmanlı sucuğunu ilave eden Kırçiçeği, çorbalarını ise kıtır ekmek, boş pide ve yeşillikle sunuyor.

Haberin Devamı

‘Doktor kontrolünde’

Ara sıcaklarda içli köfte, odun atesinde pisen Ege peyniri ve domates parçalarının kekik ve pul biberle harmanıyla yapılan güveçte zeytinyağlı kekikli sıcak peynir de ilgi çekecek. Ev yapımı domates soslu yoğurtlu patates ve güveçte sucuklu cevizli humusun yanı sıra, çömlekte kaymaklı yoğurt, ev turşusu ve piyaz da seçenekler arasında.