13.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:
Konak Belediyesi’nin ‘Mutfak Konak’ projesi kapsamında Kemeraltı Çarşısı içindeki 1. Beyler Sokağı’nda açtığı Mutfak Konak Atölyesi faaliyete başladı. Ege’nin zengin yemek kültürünün tanıtılıp öğretileceği atölyenin ilk gününde İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Şef Tolgahan Kamiloğlu, arapsaçı ve enginarlı kabak sıyırma yaptı. Ege’ye özel mutfağın işin ustalarından öğrenmek isteyen herkesi atölye çalışmalarına beklediklerini kaydeden Başkan Sema Pekdaş, “Yemek yapmayı sevenleri mutfağımıza bekliyoruz” dedi. Merkezde her salı farklı şeflerden özel yemek tarifleri uygulanacak.