22.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:
İZMİR DHA
Altınyol’da Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü önünde 02.00’de Meles Deltası’nda piknik yapan yakınlarını almaya giden ve içinde 4 kişinin bulunduğu sürücüsü belirsiz 35 UR 7240 plakalı minibüs, bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Yağmur suyu kanalına devrilen minibüs direği de devirdi. Minibüsten fırlayan Şahin Duran (30), oğlu Umut (6) ve Ahmet Duran (30) olay yerinde öldü. Ağır yaralı Volkan Gezgiç (26) E.Ü. Hastanesi’ne kaldırıldı.
Virajda hatalı sollama faciası
Foça-Bağarası Beldesi Karayolu’nun 4. kilometresinde, saat 22.00’de İbrahim Karmış (48) yönetimindeki 35 FA 2430 plakalı minibüs virajda hatalı sollayınca karşıdan gelen Turgay Tireli yönetimindeki 35 MDD 07 plakalı otobüsü ile çarpıştı. Kazada, balıkçı İbrahim Karmış ile yanındaki Gürhan Kırtık (20) yaşamını yitirirken, Cengiz Şirin (23) ağır yaralandı. Şirin, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Urla’da da saat 21.00’de, Çeşmealtı Yalı Caddesi’nde sürücüsü belirsiz 35 ZP 290 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Sudenaz Hoşden’e (6) çarptı. Kazada küçük kız ağır yaralanırken, minibüs sürücüsü hızla kaçtı. Hoşden, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.