EgeTekne tatili

Tekne tatili

13.07.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasında son yılların yükselen isimlerinden Zeynep Bastık, bir süredir oyuncu Serkay Tütüncü’yle aşk yaşıyor.

Tekne tatili

Sevgililer şimdilerde aralarında Emir Can İğrek, Umut Kurt ve Bülent Şakrak’ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Bodrum’da tekne tatili yapıyor.

Haberin Devamı

İkizlerin deniz keyfi

Geçen ocak ayında ikiz bebekleri İbrahim Ayel ile Sinan Emir’i kucaklarına alan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, Çeşme’de tatil yapıyor. Ünlü çift önceki önceki gün Fun Beach’te minik ikizleriyle birlikte denize girdi. 5 aylık olan ikizler İbrahim Ayel ile Sinan Emir dedeleri İbrahim Tatlıses’e benzetildi.

Tekne tatili

Ünlü teknik direktör, Türkbükü’nde

Sergen Yalçın, Bodrum’da tatile çıktı. Ünlü teknik direktör, Türkbükü’nde özel bir plajda kız arkadaşıyla görüntülendi. Gün boyu şezlongunda güneşlenen Yalçın, yanındaki esmer güzelle koyu bir sohbete daldı.

Tekne tatili

Yüzme yarışı

Oğulları Güney’le birlikte her yaz Çeşme’ye giden Bengisu-Sarp Apak çiftinin tatil adresi bu sene de değişmedi. Aile önceki gün Çiftlikköy’deki bir plajdaydı. Apak çifti, deniz keyiflerine yüzme yarışıyla renk kattı. Oğullarının yanına kimin en hızlı yüzeceğine dair iddiaya giren Bengisu Apak ve Sarp Apak eğlenceli anlar yaşadı. Kazanan, uyanıklık yaparak yarışa erken başlayan Bengisu Apak oldu.

Haberin Devamı

Tekne tatili

Capri’de teklif etti

“Camdaki Kız” dizisinde canlandırdığı ‘Sedat’ rolüyle tanınan Feyyaz Şerifoğlu, 3 yıldır aşk yaşadığı Kanal D Haber spikeri Merve Dinçkol’a İtalya’nın Capri Adası’nda evlenme teklif etti. Feyyaz Şerifoğlu, bir mekânda oturdukları sırada cebinden çıkardığı tektaşla Merve Dinçkol’un önünde diz çöktü. Büyük şaşkınlık yaşayan Dinçkol, teklifi gözyaşları içinde kabul etti.

Tekne tatili