Ege Taraftarımızla buluşmak istiyorum

Taraftarımızla buluşmak istiyorum

30.03.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Göztepeli futbolcu Peter Zulj, Süper Lig’in çok kaliteli bir lig olduğunu söyledi, “Sarı kırmızılı taraftarlarla ilgili muhteşem şeyler duydum. Bir an önce onlarla bir araya gelmeyi hayal ediyorum” dedi

Taraftarımızla buluşmak istiyorum

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin Avusturyalı futbolcusu Peter Zulj, açıklamalarda bulundu. Devre arasında sarı kırmızılılara Belçika’nın Anderlecht Kulübü’nden transfer olan deneyimli orta saha oyuncusu, Süper Lig’in çok kaliteli bir lig olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

 Türkiye’ye gelmeden önce kendisini neyin beklediğini bilmediğini belirten Zulj, “Süper Lig gerçekten kaliteli oyuncuların olduğu, tempolu ve güzel futbolun oynandığı bir lig. İlk maçlarda kalitemi gösterdim. Ben maçlarda ve idmanlarda en iyi şekilde çalışıyorum, elimden geldiğince mücadele ediyorum. Umarım takım olarak da iyi gideriz ve ligi sezon sonunda iyi yerde bitiririz” dedi.

‘Sabırsızlıkla bekliyorum’

Koronavirüs nedeniyle maçların taraftarsız oynandığını dile getiren Zulj, “Pandemi gerçekten her şeyi çok kötü etkiledi. Bizler boş statlarda oynuyoruz. Taraftarın çok önemli bir rolü var. Göztepe taraftarıyla alakalı muhteşem şeyler duydum. Bir an önce onlarla buluşmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Göztepe forması giydiği dönemde Avusturya Milli Takımı’na davet edilen Peter Zulj, en büyük hayalinin 2020 Avrupa Şampiyonası’nda forma giymek olduğunu söyledi.

Zulj, “Göztepe’de düzenli forma giymek de çok önemli. Burada gollerimi atmak ve asistlerimi yapmak istiyorum.

Buradaki performansımla da milli takıma davet edilip Avrupa Şampiyonası’nda yer almayı hedefliyorum” yorumunu yaptı.