EgeŞengül, sözünü tuttu; Bakan geliyor

Şengül, sözünü tuttu; Bakan geliyor

16.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Şengül, sözünü tuttu; Bakan geliyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu’na verdiği sözü tuttu. Dosya, Başbakan Binali Yıldırım’ın ardından Bakan Ahmet Arslan’a da iletildi.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir ile ilgili verdiği dosyayı Başbakan Binali Yıldırım’dan sonra Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a sundu. Şengül, Başbakan Binali Yıldırım’ın dosyadaki tüm konuları yakından bildiğini ve yakından takip ettiğini ifade etti. Şengül, “Dosyayı inceleyip gerekeni yapacağım” sözünü tutarak, İzmir dosyasını Başbakan’ın ardından bugün de Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a iletti ve dosya üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Kocaoğlu’ndan teşekkür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir milletvekillerinin de dosya üzerinde hassasiyetle durduğunu ifade eden Şengül, Başkan Kocaoğlu’nun kendisine teslim ettiği dosyadaki maddelerin çoğunun ulaşımla ilgili konular olması nedeniyle Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a ileterek çözüm için destek istedi.

Haberin Devamı

Dosyayı teslim alan Ulaştırma Bakanı Arslan, dosyadaki konularla ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Aydın Şengül, Bakan Arslan’ın 24 Mart’ta yapılması beklenen Bornova İlçe Kongresi’ne katılarak dosyada bulunan konular hakkında gerekli bilgilendirme ve açıklamalar yapacağını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, dosyaların Ankara’ya iletilmesinden dolayı AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ü arayarak teşekkür etti.

Şengül, sözünü tuttu; Bakan geliyor

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’e, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da eşlik etti.