14.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:
Beslenme Uzmanı Dilara Koçak ve Gıda Mühendisi Hüseyin Şirin’in uzun yıllar boyunca kazandıkları deneyim ve uzmanlıkları birleştirerek hayata geçirdiği The Good Wild, adındaki “yaban” sözcüğünde olduğu gibi, doğada kendiliğinden var olarak, tarımın başlangıcından günümüze, binlerce yıldır özünde sakladığı faydayı gezegenle buluşturmak için doğdu. Dünyada süregelen iklim krizi neticesinde, besin kaynaklarının ve iyi gıdaya erişimin azalması nedeniyle yabandan ilham alarak geleceğin gıdasını üretme yolunda ilerleyen The Good Wild, “Upgraded Food” kategorisi ile geleceği filizlendirecek adımlar atıyor. Filizlendirme ile uyuyan tohumdan yeniden canlanan ürünün vitamin, mineral, enzim ve antioksidan içeriği artarken protein emilimi ve besinsel değeri gelişiyor.