Ege‘Sağlıkta çıtayı yükselteceğiz’

‘Sağlıkta çıtayı yükselteceğiz’

22.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, Great Place To Work ‘En İyi İşverenler Sağlık Hizmeti ve Farma 2024 Listesi’nde birinci sırada yer aldı.

‘Sağlıkta çıtayı yükselteceğiz’

Great Place To Work Sertifikası sahibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinin değerlendirildiği ve çalışanların iş yeri deneyimlerini ölçen Trust Index anketi sonuçlarına göre, Türkiye’nin en kapsamlı sektörel ‘En İyi İşverenler’ listeleri açıklandı. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi ‘Sağlık Hizmeti ve Farma’ kategorisinde birinci sırada yer aldı. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Bu prestijli ödül, çalışanlarımızın iş yerindeki deneyimleri ve bağlılıkları hakkında yapılan kapsamlı bir araştırma sonucunda elde edilmiştir. Medical Point’in çalışan memnuniyeti, güven ve iş birliği konularında sektörün en başarılı kuruluşlarından biri olduğu tescillenmiştir. Bu sonuç, bizi daha da motive etmiş ve geleceğe dair hedeflerimizi büyütmüştür. Sağlık sektöründe çıtayı sürekli yükseltmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sağlık artık cebinizde

Medical Point, hasta memnuniyetini artırmak amacıyla yeni mobil uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama ile hastalar; randevu oluşturma, tıbbi sonuçlara erişim ve online doktor görüşmeleri gibi hizmetlerden Android ve iOS cihazlarıyla kolayca faydalanabilecek. Ayrıca güvenli mobil ödeme, nöbetçi eczane bulma ve yapay zeka destekli asistanla şikayetlere uygun branş seçimi yapılabiliyor. Uygulama, hastaların sağlıkla ilgili işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmelerine imkan tanıyor.