EgeSağlıklı Yaşam lansmanı gerçekleşti

Sağlıklı Yaşam lansmanı gerçekleşti

28.07.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sağlıklı yaşam lansmanında misafirler, Gazi Hastanesi’nin WELLNES uygulamaları hakkında bilgilendirildi. İşletmecilerden Aylin Odabaşı, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı ve sanatçı dostları ile Pelin Odabaşı önderliğindeki Trio müzik grubu bu davette harika bir müzik ziyafeti sundular.

Sağlıklı Yaşam lansmanı gerçekleşti

ZAFER ÇELİKSAN - Sağlıklı yaşamın bir parçası olan Lezzetli Yaşam Catering müthiş lezzetleri ile davete katkıda bulundu. Davete sağlık, sanat ve iş dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Hastane ve sanat dünyası iş birliği, enerjisi yüksek bir lansmana sahne oldu. Kordelya Otel & Gazi Hastanesi Grubu, sağlıklı yaşamı desteklemek adına bir de mesaj yayımladı. Mesajda, “Daha aktif, dinç bir hayat sürmek isteyen herkesi ‘Gazi Sağlık Günleri’ etkinliğimize davet ediyoruz. Bu özel günün bir parçası olarak, ruhun gıdası olan müziğin ve meditasyonun gücünü keşfedeceğimiz bir yoga ve meditasyon seansı düzenliyoruz. Müzik eşliğinde gerçekleşecek olan bu seans, zihninizi rahatlatırken bedeninizi güçlendirecek, iç huzuru ve dengeyi bulmanıza yardımcı olacak. Hep birlikte, daha sağlıklı ve mutlu yıllar için adım atalım” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

‘Sağlık ve sanat bir arada’

Çocukluk arkadaşlarım Ebru Ortabas ve Serap Kaptanoğlu ile yaptığımız keyifli bir sohbette, yeni işletmeci olarak hayallerimden bahsettim. Bunun üzerine, yıllardır tanıdığım Burçin Orcaner ile bağlantı kurdular ve hep birlikte şahane bir iş birliği gerçekleştirdik. Burçin, Gazi Hastaneleri ile yeni bir iş birliğine başlamışken, ben de işletmeci olarak yerimi almışken, güzel bir tesadüfle muhteşem bir projeyi hayata geçirdik. Organizasyonumuz sanatçı dostlarımızın, katılımcıların ve iş dünyasından, sağlık sektöründen birçok değerli kişinin desteğiyle büyük ilgi gördü ve olumlu geri dönüşler aldı. Kızım, İzmir Devlet Opera sanatçısı Pelin Odabaşı da sanatçı dostlarıyla projeye katkıda bulunarak destek sağladı. Mensubu olduğum Lyon Kulüp ve diğer dernekler, kurumlar ve sanatçılarla harika bir gece geçirdik. Etkinliğimiz, “Sağlıksız sanat, sanatsız sağlık olmaz” sloganıyla sağlık ve sanatın bir arada olduğu eğlenceli ve unutulmaz bir organizasyon oldu.

Haberin Devamı

Sağlıklı Yaşam lansmanı gerçekleşti

EDE yeni yaşını sevdikleri ile kutladı

Kısaca EDE olarak tanıdığımız Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, 46. yaşına sevdikleri ile Yazz Terazza’da girdi. Her yıl doğum günü kutlamalarını özenle hazırladığı parti ile kutlayan Prof. Dr. Engin Deniz Eriş, bu yıla “out of this world” teması ile girdi. “Evet bu yaşa geldim ve hala önemsiyorum çünkü var olmaktan mutluyum ve bu nedenle de kutlamayı seviyorum” şeklinde partisine yorum yapan Prof. Dr. Eriş, hayatı birlikte paylaştığı sevdiklerine “zor günler hep olacak ama günlerimizi her şeye rağmen keyifli kılarak bir arada olmayı diliyorum” diyerek pastasını üfledi. Bu yaşında da yeni akademik başarılara ve projelere göz kırpan EDE, konukları ile mutlu geçen geceyi tamamladı.

Sağlıklı Yaşam lansmanı gerçekleşti