Ege‘Pekin ördeği konusunda uzmanız’

‘Pekin ördeği konusunda uzmanız’

09.12.2017 - 04:12 | Son Güncellenme:

Bir kaç yıldır başlattıkları ‘Hindi yerine, Pekin ördeği’ kampanyasıyla büyük ilgi gören Red Dragon Çin Restoranları, yılbaşına kısa bir süre kala hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Pekin ördeği konusunda uzmanız’

Red Dragon’un sahibi Tolga Işık, Pekin ördeği konusunda uzmanlaştıklarını, ördeklerin teker teker seçildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yılbaşı hazırlığı

Pekin ördeğinin gramajına bile önem verdiklerini belirten Tolga Işık, şu açıklamalarda bulundu: “Yılbaşı öncesi ekibimiz çok sıkı çalışıyor. Çinli aşçıbaşımız Ay usta, Pekin ördeklerini yerinde inceliyor. Koordinatörümüz Çinli Jack Khan tecrübesini konuşturuyor. Bizim yılbaşı hazırlıklarımız yaklaşık iki ay sürüyor. Böylece misafirlerimize kalite sunuyoruz. Misafirlerimizi sadee yılbaşında değil, her gün bekliyoruz.”