EgeOkçuluk’a seferberlik daveti

Okçuluk’a seferberlik daveti

21.10.2018 - 22:28 | Son Güncellenme:

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Salonu’nda öğretmenlere, kurum yöneticilerine ve çalışanlarına yönelik Okçular Vakfı ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Okçuluk’a seferberlik daveti

Projenin en büyük yerel destekçisi Nevvar Salih İşgören Vakfı’na da şükran plaketi takdim edildi. Törene katılan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, eğitim yöneticilerine seslendi, “Okçuluğa destek olma noktasında sizleri bir seferberliğe davet ediyorum. Okullarımızda lütfen okçuluğa sahip çıkın” dedi.

Haberin Devamı

‘Okçuluğa sahip çıkın’

Okçular Vakfı ile İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle öğretmenler okçuluk eğitimi alacak. Projenin en büyük yerel destekçisi Nevvar Salih İşgören Vakfı da, öğretmen ve öğrencilerin ata sporu okçuluk alanındaki eğitimlerine destek verecek ekipmanların alımına katkıda bulunacak. Okçular Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Bilal Erdoğan, “Okçuluğa destek olma noktasında sizleri bir seferberliğe davet ediyorum. İnanıyoruz ki ülkemizde de geleneksel sporlar daha fazla gencimiz tarafından iştigal sahası olarak belirlendiği zaman, bu kendi kültürümüzün korunmasına çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Okullarımızda lütfen okçuluğa sahip çıkın” dedi.