06.06.2018 - 04:18 | Son Güncellenme:
F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası hattın yapımını, 1 milyar 27 milyon liralık teklifiyle Gülermak A.Ş. üstlendi. 7,2 kilometrelik projenin temeli 9 Haziran Cumartesi günü törenle atılacak.
Derin tünel
Yapım süresi 42 ay olarak planlananan Narlıdere metrosu; Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastane, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Narlıdere, Siteler ve son olarak Kaymakamlık istasyonları olmak üzere 7 duraktan oluşacak. Derin tünel olarak projelendirilen Narlıdere Metro hattı, 2 adet TBM (Tünel Açma Makinası) kullanılarak yapılacak, inşaat sırasında oluşması muhtemel trafik, sosyal yaşam ve alt yapı sorunları da minimuma indirilecek.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.