Ege‘Koştuğunu göreyim’

‘Koştuğunu göreyim’

02.06.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Marmaris’te yaşayan Mehtap ve Sinan Ünen çiftinin, SMA Tip2 hastası 22 aylık bebekleri Ayaz’ın tedavisi için kampanya düzenlendi.

‘Koştuğunu göreyim’

Belediye’nin öncülüğündeki canlı yayında yüzlerce kişi Ayaz için seferber oldu. Programa, sanatçılar Onur Akın, Fatih Erkoç ve Cemal Hünal da telefonla bağlandı. ABD’de yapılacak olan tedavi için gereken paranın yüzde 75’i toplandı. ‘1 top dondurma 50 lira’ sloganıyla düzenlenen kampanyaya destek yağdı. Anne Mehtap Ünen, “Ayaz’ın koştuğunu, bisiklete bindiğini görmek istiyorum” dedi. Başkan Mehmet Oktay, “Ayaz’ı Amerika’ya göndereceğiz” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Lüks evi içler acısı halde

Cadde | 16.04.2025 - 09:36

ABD'li ünlü oyuncu Gene Hackman ile eşi Betsy Arakawa'nın bir hafta arayla öldükleri ortaya çıkmasının ardından geriye kalan lüks evlerini farelerin bastığı ortaya çıktı.

Yazarlar